Kompetensutveckling för företag och organisationer

kompetenscentrum

 

Du som driver ett företag eller är ledare för en offentlig eller privat verksamhet eller organisation kan vända dig till oss när det gäller utbildning. Vi hjälper dig att ta fram utbildningslösningar både för dig och dina anställda utifrån era behov. Vi har god kännedom om framtidens kompetensbehov.

Olika behov kräver olika lösningar

Vi utgår från era behov som kan ha skiftande karaktär som:

  • Hitta ett passande nätverk
  • Få kontakt med Forskning och Utveckling, FOU, inom högskolan
  • Distanskurser
  • Yrkesutbildning
  • Företagsförlagd kompetensutveckling

Vår uppgift är att mäkla behoven till rätt ställe. Vi erbjuder såväl skräddarsydda kurser och utbildningar för enstaka individer som större utbildningspaket för olika branscher. Tillsammans hittar vi lösningar gällande innehåll, metod, tid och rum. Vi kommer gärna och besöker ditt företag och diskuterar era behov.

Mötesplats för företagsstödjande organisationer

Kompetenscentrum är en mötesplats för företagsstödjande organisationer. Hos oss hittar du bland annat Nyföretagarcentrum, Almi Halland, Connect Väst, EU-kontoret Interreg IV A. Vi kan förmedla kontakter till många organisationer som du kan ha behov av i ditt företagande eller nyföretagande.

Som en del av två regioner, Västra Götaland och Halland, vet vi ofta vad som är på gång inom utbildning, arbetsmarknad och näringsliv. Vi är delaktiga i ett flertal projekt och kan länka ditt företag till nya projekt inom många områden.

För mer information kontakta:
Monika Schneider-Deubler, utbildningssamordnare
Telefon: 0300-83 54 91
E-post: monika.schneider-deubler@kungsbacka.se