Årets säljare finns i Kungsbacka!

Entreprenörskap på riktigt (ERP) galan gick av stapeln torsdagen den 22 mars. Från Kungsbacka fanns tre nominerade UF-företag på plats som hoppades på vinst.

Galan i Varberg fylldes av unga entreprenörer från hela Halland och troligtvis är många av dem våra framtida chefer eller företagare i länet. Under galan avslöjades vilka av de nominerade företagen som vunnit pris i de olika tävlingskategorierna och därmed vilka som kommer att få åka och tävla på SM i Stockholm i maj.

Det var tre nominerade företag från Kungsbacka. Urban Avenue från Aranäsgymnasiet tävlade i årets hantverk med deras t-shirtar som är tryckta på brunnslock. I årets tjänst tävlade Driving Flowers från Elof Lindälvsgymnasiet och Klara Björkberg från företaget Rem UF tävlade i Årets säljare.

Clara vann pris som årets säljare och kommer representera Halland på SM den 16-17 maj. På SM är det ca 200 UF-företag på plats, där samlas Sveriges främsta unga entreprenörer som visar upp sina företagsidéer, säljer sina produkter och tävlar om SM-guld.

Lycka till nu Clara!